De firma DCS is in Oktober 2010 als Domotica Systeem Integrator (DSI) aangesloten bij de Hager Domotica Partner (HDP) netwerk.
De samenwerking heeft ten doel, om gezamenlijk een sterke domotica groei te realiseren en hiermee de positie op de Nederlandse markt te versterken. HDP is een netwerk van specialisten op het gebied van Installateurs, Panelenbouwers en de Groothandel.

Hager heeft helaas om organisatorische redenen in 2019 de aantal HDP bedrijven sterk teruggebracht naar een aantal van 15-stuks. Hierdoor is de firma DCS geen HDP bedrijf meer, maar omarmd nog wel de Hager producten assortiment!

Hierbij een doorlink, wat er o.a. met een Hager Domovea (Internet) controller mogelijk is. Zie http://www.youtube.com/embed/pyvyGgkypUk?rel=0 

Onze prefab KNX en KNX-RF domotica pakketten zijn op dit moment hoofdzakelijk ingericht met Hager en/of Berker producten assortiment. Dit om het enigzins voor onze opdrachtgever (B2C en B2B) overzichtelijk te houden. Uiteraard kunnen wij, indien gewenst ook een maatwerk oplossing aanbieden met merken zoals hierboven vermeld.


Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Veel leesplezier in onze website en webwinkel!

Copyricht 2003 t/m 2021. De firma Domotica Consulting Storck (DCS). Alle rechten Voorbehouden.


Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
DCS Webshop

Willem Lodewijkhof 58, 8332 GC Steenwijk, T: 0521 - 520380 M: 06 - 50255854, E: info@dcs-steenwijk.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.