Koidomotica-(KD)
Zoals in de Algemene Bedrijfsomschrijving al is aangegeven, kan men bij de firma DCS o.a. een basispakket bestellen met optionele pakketten t.b.v. de extra technologische oplossingen naar gelang uw behoefte. Dit basis pakket bestaat uit een compleet ingericht regeltechnisch KEMA gekeurd paneel inclusief de levering van de benodigde externe regelapparatuur om het geheel te laten functioneren. Meer hierover, zie producten overzicht in de webshop.

Het ontstaan van mijn koihobby:
Deze is ontstaan door o.a. een lidmaatschap te nemen van de vereniging KOI2000. Hun grootste Nederlandstalige KOI Magazine is een inspirator voor mij, wat betreft deze zeer leuke en boeiende hobby. Daar ik me steeds meer ging verdiepen in de Koi Regeltechniek, was mijn constatering, dat er op dat gebied in de hobby sfeer weinig hierover te vinden en te leveren is als een totaal installatie pakket voor de technische doe-het-zelver. In de Utiliteit installatie sector is immers voldoende techniek voorhanden waarmee men bepaalde zaken t.b.v. uw kostbare Koi kan behartigen. Deze zaken worden o.a. gerealiseerd met KNX en KNX-RF producten.

KoiDomotica:
Men kan o.a. vanaf de gehele wereld via GSM en/of via Internet verbinding maken met bijvoorbeeld de Hager Domovea (Koi regeltechniek controller) in de regelkast. Deze regelpaneel kan bijvoorbeeld in de garage of in de technische ruimte (Filterkamer) nabij Koi vijver worden geinstalleerd.

Met de basis KoiDomotica regelpaneel kan men op afstand al het technisch noodzakelijke verrichten zoals besturen, meten en signaleren.

Deze zaken kunnen dan o.a. geschieden volgens onderstaande KNX communicatie media:
  • Twisted Pair, dit is via bus bekabeling;
  • Powerline, dit is via het lichtnet;
  • Draadloos RF, dit is via Radio Freqent;
  • Etherner, LAN / WAN. 
Via deze webwinkel kan men een basis pakket bestellen met eventueel de extra technologische optie oplossingen naar gelang uw wensen.

 


» KNX (Buskabel) KoiDomotica regelpaneel

Veel leesplezier in onze website en webwinkel!

Copyricht 2003 t/m 2021. De firma Domotica Consulting Storck (DCS). Alle rechten Voorbehouden.


Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
DCS Webshop

Willem Lodewijkhof 58, 8332 GC Steenwijk, T: 0521 - 520380 M: 06 - 50255854, E: info@dcs-steenwijk.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.