Zorgmotica-Empowerment-Pakket-E4:
Dit pakket is idem Pakket-E3, maar dan standaard met nog meer (KNX en KNX-RF) Domotica voorzieningen in en rondom de zorgruimte!

Het vrijgeven of blokkeren van een kookplaat (Elektra of Gas) is standaard hierin geïntegreerd. Dit om bij dementerende klanten de vergeten kookplaat alsnog uit te zetten en hoogstwaarschijnlijk een brand te voorkomen.

Ook wordt de Radio en/of TV uitgezet bij een zorgoproep alarm. Dit voor een rustige communicatie met een externe hulpverlener. Daarnaast worden er bij een alarmoproep ook automatisch diverse lampen (procentueel) aangedimd, zodat men niet in het donker door de woning hoeft te gaan.

Hiervoor krijgt iedere ruimte t/m een 5-kamer woning (indien bouwkundig aanwezig) standaard diverse KNX-RF zaken geregeld. De materialen van de niet geÏnstalleerde ruimtes blijven in het meubel aanwezig.

De basis zorgtechniek wordt gehuisvest in onze L-Meubel. Er wordt voor totaal Euro 8.000,00 aan techniek geleverd.

Ook dit pakket is via een maandelijks te betalen Operationele lease bedrag (All-in) te bekostigen inclusief een 24/7 Domotica as a Service (DaaS) dienstverlening.

Meer hierover, neem dan contact op met ons contact formulier. Deze is uiteindelijk rechts bovenin de internetsite / webshop beschikbaar.


Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Veel leesplezier in onze website en webwinkel!

Copyricht 2003 t/m 2021. De firma Domotica Consulting Storck (DCS). Alle rechten Voorbehouden.


Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
DCS Webshop

Willem Lodewijkhof 58, 8332 GC Steenwijk, T: 0521 - 520380 M: 06 - 50255854, E: info@dcs-steenwijk.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.