Welkom op de internetsite en webwinkel van de firma Domotica Consulting Storck (DCS) te Steenwijk.

Zoals onze logo illustreerd, verkrijgt u met de firma DCS als KNX techniek promotor wereldwijd de enige open communicatie STANDAARD voor Domotica & Gebouwsysteemtechniek. Meer hierover, zie ook de tabbladen aan de linkerzijde. Uw B2B en B2C partner.

Na ruim 25 jaar werkervaring te hebben opgedaan in de Utiliteit techniek, is Dhr. Joop Storck in 2003 voor zichzelf begonnen. In deze tijd is tevens het begrip EIB veranderd in KNX en zijn wij uiteindelijk een diensten leverancier geworden van diverse merken van KNX materialen ofwel uw Domotica Systeem Integrator (DSI). Wij ondersteunen u bij de verkoop, programmering, inbedrijfstelling en de instructie inclusief het eventueel inschakelen van benodigde leiding en/of bekabeling werkzaamheden.

De firma DCS heeft zich uiteindelijk gespecialiseerd in KNX en/of KNX-RF en/of eNet en/of Busch-free@home producten assortiment.

Het gaat hier om merken zoals:
ABB, Arcus-EDS, Aycontrol, Bab-Tec, BEG, Luxomat, Berker, Busch-Jeager, D-Touch, Domoticom, Doorbird, EAE-Automation, EIS-Sound, Ekinex, Elka (Insta), Elsner, Gira, Global Caché, Hager, Iddero, Ingenium-Bes, Intesis, ISE, Jung, Lithoss, MDT, Merten (Schneider-Electric), Nuki, Pure Domotica, Robin, Siemens, Somfy, Sonos, Theben, Viveroo, Wago, Weinzierl, Xxter, Zenio, ZF.

Hierin uw Domotica & Gebouwsysteemtechniek specialist voor Advies, Engineering, Projectmanagement, Programmering, Inbedrijfstelling, en Service & Onderhoud t.b.v. het volgende:
  • Woningbouw;
  • Vila(s) & Waterwoningen;
  • MKB-bedrijfswoningh en/of gebouw;
  • Ouderenhuisvesting;
  • Huisvesting (verstandelijk) gehandicapten;
  • Levensloop bestendig wonen.
Domotica:
Het woord domotica wordt veelvuldig gebruikt en wordt steeds meer een ingeburgerd begrip. Toch ligt de perceptie van de term domotica bij iedereen anders. Daarom is het belangrijk, om even stil te staan bij de "echte" definitie.
Domotica is ontstaan uit een samentrekking van "domus", wat huis betekent en het achtervoegsel "tica", wat afkomstig is van informatica en gedeeltelijk van electronica. Eenvoudig gesteld betekent domotica enkel het sturen van electrische verbruikers in een gebouw d.m.v. electronica en informatica. In de realiteit is domotica veel complexer.

Partnership:
De firma DCS heeft een aantal Partnerships afgesloten. Dit houd in, dat er een intensieve samenwerking is tussen DCS en de fabrikant, om samen via deze constructie een hoogstaand project bij u als klant te kunnen realiseren. Zo krijgt de firma DCS extra traning en ondersteuning vanuit een leverancier. Tevens heeft de firma DCS een exclusieve toegang tot de showroom van deze fabrikanten, om u als klant, dat te kunnen laten beleven, wat Domotica ofwel gebouw automatisering inhoud. De firma DCS heeft een Partnership afgesloten met de volgende bedrijven:
  • Hager (Domotica Partner);
  • Busch-Jaeger (Living Space Partner).
Wat vast staat is, dat domotica eindeloos veel mogelijkheden heeft.

 


» Hager Domotica Partner (HDP) » ABB (BUSCH-JAEGER) Living Space Partnership

Veel leesplezier in onze website en webwinkel!

Copyricht 2003 t/m 2017. De firma Domotica Consulting Storck (DCS). Alle rechten Voorbehouden.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
DCS Webshop

Willem Lodewijkhof 58, 8332 GC Steenwijk, T: 0521 - 520380 M: 06 - 50255854, E: info@dcs-steenwijk.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.