Welkom. Warmteproducent-lease.nl heeft momenteel nog de status "In Ontwikkeling" en er zal t.z.t. hiervoor een eigen webshop op- en ingericht gaan worden. Deze winkel is dan voorzien met productgroepen en producten. Voor meer informatie, neem dan contact op met onze contact formulier. Veel leesplezier!

 

Onze USP:

De firma warmteproducent-lease.nl (Wp-Lease BV) zorgt ervoor, dat eventueel elke koop- en huurwoning eigenaar zonder een Gas aansluiting zijn eigen Warmte of Koude kan produceren. Hierin een Warmteproducent as a Service (WaaS) dienstverlening organisatie te zijn. Het gaan worden van een Consument naar een Prosument. Samen ervoor zorgen, dat de gaswinning in N-O-Nederland kan stoppen en dat in uw woning uiteindelijk de gaskraan dicht kan.

De firma Wp-Lease BV gelooft, dat een echt duurzame economie pas kan ontstaan als de producten niet meer verkocht maar verhuurd (operationele lease) worden. Als de investering en dus ook het risico bij de verhuurder ligt, zal deze er namelijk ervoor zorgen, dat het geleverde materiaal de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Door een warmtepomp systeem te verhuren, kan iedere koop- en huurwoning eigenaar laagdrempelig instappen met een minimale eigen investering. Je betaalt uiteindelijk voor een duur van 15-jaar een vast bedrag per maand voor aanschaf, installatie, rente- en bankkosten, monitoring, onderhoud, reparatie en een schadeverzekering. Een warmtelevering is dan 24/7 gegarandeerd.

 

Het geheel word geleverd inclusief een KNX (KNX-RF) Net-Balans Regisseur. Deze voorkomt, dat de reeds aanwezige Hoofd Zekering of Hoofd Stotz in de Meterkast niet gaat trippen. Dat op een bepaalde dagdeel (afhankelijk van onze stakeholder wensen) zelfs hiervoor diverse grootverbruikers zoals een Wasmachine en/of een Wasdroger en/of een Vaatwasmachine tijdelijk onderbroken gaat worden van de 220V Netspanning. 

Financiële regeling (Warmte Prestatie Vergoeding) voor onze B2C klanten:
Als uw eigen koopwoning van een Wp-Lease BV techniek voorzien is, woont u uiteindelijk in een woning, die fungeert als een eigen warmteproducent (warmteopwekking) woning. Dan kunnen hierdoor uw energielasten (lees gasverbruik kosten) zelfs op nul uitkomen! Dan moet men nog wel Elektrisch gaan koken. U betaalt straks alleen de vastrechtkosten en eventueel de extra gemaakte energiekosten (stroomverbruik) aan uw externe energie leverancier. Aan de firma Wp-Lease BV betaalt u uiteindelijk een Warmte Prestatie Vergoeding (WPV). De hoogte van de WPV (Operationele Leasebedrag) is volledig afhankelijk van uw gasverbruik lasten van de afgelopen drie jaar. Meer hierover komt t.z.t.

Men heeft hierin de keuze uit de volgende pakketten:

  • Systeem-1. Dit voor een kleine woning of appartement:

  • Systeem-2. Dit voor een normale woning (tussen of hoek);

  • Systeem-3. Dit voor een grootte woning (twee-onder-een-dak of vrijstaand). 

Hiervoor uiteindelijk de maandelijkse huurkosten in mindering kan brengen bij uw huidige Gasleverancier. 

Naar ons inziens is het een Win-Win-Situatie!