Zorgmotica-Empowerment-Pakket-E3:
Dit pakket is in eerste instantie een integratie van Pakket-E1 + E2. Daarnaast wordt hierin ook een IP (internet) voordeur (kleurenbeeld) video-intercom geleverd. Deze is geschikt gemaakt t.b.v. een al reeds aanwezige 2-draads (beldrukknop) bedrading in een huur of koopwoning. Dit omdat men immers niet in een (bestaande) huurwoning mag hakken en/of breken.

De video-intercom oproepknop stuurt ook de reeds in meterkast aanwezige voordeur belinstallatie weer aan. Geschied dit bij een personen alarmering oproep, dan word ook de draadloze cilinderslot (SKG***) vrijgave aangestuurd. 

Tevens wordt in dit pakket ook standaard onze Home Control Unit (HCU) geleverd. Een HCU levering t.b.v. een aantal KNX en KNX-RF Domotica zaken (automatisch) te kunnen gaan verrichten. Uiteraard kan de bediening ook via de hierin geïntegreerde Touchscreen (Tablet) geschieden.

De basis zorgtechniek wordt gehuisvest in onze B-Meubel. Er wordt voor totaal Euro 4.000,00 aan techniek geleverd.

Ook dit pakket is via een maandelijks te betalen Operationele lease bedrag (All-in) te bekostigen inclusief een 24/7 Domotica as a Service (DaaS) dienstverlening.

Meer hierover, neem dan contact op met ons contact formulier. Deze is uiteindelijk rechts bovenin de internetsite / webshop beschikbaar.


Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Veel leesplezier in onze website en webwinkel!

Copyricht 2003 t/m 2021. De firma Domotica Consulting Storck (DCS). Alle rechten Voorbehouden.


 


Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
DCS Webshop

Willem Lodewijkhof 58, 8332 GC Steenwijk, T: 0521 - 520380 M: 06 - 50255854, E: info@dcs-steenwijk.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.